Брэхня. 5
См. Брэхня. 4.
**** SКОЛЬКО ЖЭ?
- У.
- ДЭ Ж ЦЕ "УЖЭ"?!
- У CI!
- I ЯК Ж ЦЕ ПОНЯТЫ?!
- НIЯК'О.
- А ЯК ШО?!
- ЯК'О.
- НУ ХОРОШО. А ДАЛЬШЭ ЩО?!
- ЛЫШ В О.
- А В НIМ ЦЕ ЯК?
- ЯК ОГОГГО.
- ЧОГО?
- ТВОГО.
- У ЧIМ?
- У ЕСЬТЬ КОНЕЧЬНО.
- НУ И КОЛЛЫ ОЦЕ УЖЭ ВЖЕ БУДЭЄ?
- САМА ПОБАЧЫШ ЦЕ "КОЛЛЫ".
- ЗАЧЕМ?!
- ЩОБ ЗНАТЫ.
- О ЧЁМ?
- О ТОМ.
- I ЩО ЦЕ ДАСЬТЬ?!
- НАКОНЕЦ - ТО.
- Я ВЖЭ НЭЄ ВIРЮ ВАМ.
См. Брэхня. 6.
Свидетельство о публикации №108042201606