Брэхня. 4
**** ЕТА НАДIЯ.
- ОННА В МЭЄНI ВЖЕ ВМЄРЛА.
- НУ ДА?!!
- Й ШО В ЦIМ SMIШНОГО?!
- ПАФОSco.
- ДА. SТРАННО.
- ТАК ШО: ВЖЭЄ ЗРОЗУМIЛА?
- ЩОSЬ ЙКЕСЬ.. НО ЩО?!
- ПРАВЫЛЬНО.
- НО Я НЕ ЗНАЮ ЙКЭЄ IМЕННО!
- НО ВIДЧЮВАЕШ!
- ЩО IМЕННО?!
- ЩОСЬ.
- НУ Й ШО?!!
- ТАК ЦЕ Ж НIЧЁ!
- ВНО ШО? - ЗМIНЫЛОСЬ!?
- НЕТТ! ПОЯВЫЛОСЬ!
- ТАК НЫ ФИГА Ж НЕ IЗМЕНЫЛОСЬ!!!
- ТЫ ПРОССТО ЩЭЄ НЕ РОЗДЫВЫЛАСЬ!!
- АЙЙ! НУ ВАСС!!..
См. Брэхня. 5.
Свидетельство о публикации №108042201361