Кришталева друза

Як сказати, що ти – найкраща,
Коли не хочеш почути?
До вікна височенної башти
Як мені дострибнути?
Взагалі, чи є те віконце?
Бо ж ти – кришталева друза?
Чиє зневажливе твоє сонце
Затьмарило геть і музу,
Легку, розпатлану, веселкову –
За грати ті кришталеві?
Яке потрібно найліпше слово,
Щоб втрапити в твої двері?
То, мабуть, я, отаке ледащо,
Не вмію знайти дороги…
Бо ти – чарівна і ти – найкраща!
І все це в тобі – од Бога.


Рецензии