Капцi бога

Дві рожеві хмаринки –
капці бога? –
скинуті в небо,
пливуть собі потихеньку...

Як же так?
Адже...
 Немає його, немає!
 А тапки – ось вони –
 пливуть собі потихеньку.
 
 ...Хто дав мені цю здатність –
 олюднювати все, що навколо.
 І навіть Тебе?
 Адже немає тебе, немає..
 
 Так чому ж,
 майже щоночі,
 зачинившись від усіх,
 чиїсь світлі думки..
 Я?!
 вихльостую на папір..
       І вони застигають на ньому
 назавжди.
 
 А дві рожеві хмаринки
 пливуть собі,
 на захід...
 
...Тихесенько.


Рецензии
якщо є капці - є і Бог!-))) чудовий вірш!!!

Бимот   16.09.2010 13:09     Заявить о нарушении
Да, мягенькие такие...
Спасибо.

Ицхак Скородинский   16.09.2010 18:11   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.