Мета

Накiнець збулась Мета,
Предкiв наших козакiв,-
Є держава на Днiпрi,
Як Кобзарь нам заповiв.

Крок за кроком йде вперед
До свого майбутнього,
I немає перешкод,-
Страху вiковiчного.

Перед величю Русi
I її приспiшникiв,-
Думать стали козаки
Головами свiтлими.

Що робити, з ким iти,
На шляху до Заходу,
I що взяти вiд Русi,-
На їх погляд, кращого.

А МЕТА у всiх одна,-
Вiра, Надiя, Любов,-
На людскiх устах вона,
Нею червонiє кров.

I живе в серцях людей
Свiчкой не спалимою,
I любов'ю до дiтей,
Їх життя щасливого.


Рецензии