Всi, в одно

Франко, Тичино, Стусе!
Разом встанем всi, в одно
I слово наше змусить
Поважати наш народ.

Язик прикусить ворог,
Не кричатиме i рос, -
В Росiї краща мова,
Далеченько всiм до нас.

Стоятиме наш Київ,
Як стояв колись - в вiках.
Кров закипає в жилах...
Хватить жити в крiпаках!

Цар не зламав в нас вiри,
I iдейний бiльшовик,
Що будемо ми вiльнi
Вiд крiпацтва, холуїв.

Тож будьмо всi єдинi -
Словом i в своїх дiлах,
Громадою всесильнi
Вийдем на широкий шлях.


Рецензии