***
і ловимо погляд його охоче,
блукаємо там,де не маємо бути
і чуємо те, що не хочем чути.
ти - автор своєї щасливої долі,
але не сховаєш себе від болю.
ти маеш гроші і сонце бачиш,
та навіть ти щоночі плачеш.
а хтось напише на білих стінах,
що ти кохана і ти єдина.
ти любиш правду,ти любиш волю,
а завтра втратиш і щастя й долю.
ми іноді бачимо те,що хочем
і ловимо погляд його охоче,
блукаємо там, де не маємо бути
і чуємо те, що не хочемо чути...
Свидетельство о публикации №108041502686
Та потайки думки лоскочимо,
І сонечко в очах шпріє...
Щасття знайде лиш той, хто мріє!
Із посмішкою. Вік.
Виктор Сталь 15.04.2008 16:29 Заявить о нарушении