Не треба...
Не хочу більш нічого чути,
Мені лиш путь Ти вірний укажи,
Щоб міг нарешті спокій я здобути.
Не треба мені мертвих почуттів,
Не треба золота й дешевої любові,
Не треба друзів в трунах і хрестів,
В яких помре вся радість крові.
Не треба більш нічого від життя,
Та й загалом, життя мені не треба,
Душею й тілом лину в небуття,
Не треба ні землі мені, ні неба…
12.03.08
Свидетельство о публикации №108041302593
С Ув. Александр!
Белик Александр 29.04.2008 14:59 Заявить о нарушении
Анатолий Петров 09.06.2008 01:08 Заявить о нарушении