Хтось цвяхи до цих п1р шукае...

Хтось цвяхи до цих пір шукає
В місцях святих, біля Хреста,
Там бідолахи шкутульгають,
Там ситуація не та...

Стою і я біля Голгофи,
Вже править двадцять перший вік,
Так хочеться спочити трохи,
Хоч спочивати і не звик...

Мов дощ, словесний єлей льється,
Світ Білий покриває дим,
Ось божевільний раб сміється,
Та над собою, над самим...

Думки вкарбовуються в строфи,
Я не прикидуюсь своїм...
Хоч висновків від катастрофи
Ще не зробив Єрусалим...

Вкруг лихварі... А постулати
В багно затягують нас,
Нові з'являються Пілати,
Обвинувачуючи час...

Стирчать під сонцем сірі брили,
Тлумачить кожний про своє,
А Голіафи і Доліли
У серце ціляться моє...

Автор Геннадій Сівак.
7 березня 2006 року.


Рецензии
как сродные наши языки...
грустно мне стало...нови Пилати
являются...и вокруг лихвары...
очень понравилось,Геннадий, дорогой...
с теплотой, с нежностью.

Мария Магдалена Костадинова   09.11.2009 00:17     Заявить о нарушении
Мария!
Спасибо тебе огромное.
С теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   09.11.2009 16:14   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.