Хочеш бути Богом

Вакансії на посаду Бога
зараз є дуже великою рідкістю.
Мабуть, саме тому ти так довго
шукаєш роботу.
Роботу, за яку платять дорожче,
ніж коштують гроші,
Роботу, за яку платять вірою,
любов*ю та ніжністю.
 
Ти намагаєшся бути
Богом свого власного приватного підприємства,
але не відчуваєш віддачі,
не отримуєш прибутку.
 
Мій Бог зроблений з пластику,
а може із пластиліну,
або просто з думок.
Він живе в моїй голові, і я молюся йому,
коли трапляється вільний час.
Якщо ти бажаєш, я можу поділитись
контактами,
або, краще, прочитай молитву, і ти
зрозумієш сенс роботи такого Бога.
 
Ці слова завжди міняються,
але ти прочитай
 щось приблизно таке:
"Я вірю в свої сили
Я вірю в свою вдачу
Я вірю в навколишній світ
Я хочу досягнути мети,
і я її досягну,
тому що мій Бог
лише в моїй голові ,
тільки він спроможний мені допомогти".
 
Коли прочитаєш молитву, тобі одразу полегшає,
тому що ти зрозумієш -
Бог в твоїй голові.
Твій власний Бог, який поділяє твої думки
і залюбки поступиться тобі місцем роботи,
коли це буде тобі необхідно.


Рецензии