Т шалено ноч...
Твої очі мою душу роздягали.
Мов троянду, в її непороччі,
Твої губи мій сором зривали.
Довгий міст у печері вузькій,
То зникав, то з'являвся знов.
Між двох пагорбів хитрий змій
Молочні ріки вливав мені в кров.
Лісисті хащі подих зігрівав,
Ти солодкі запахи ковтав,
Був у полоні.
Збуджені, розпашілі віти
Лоскотали шовк і клали квіти
В мої долоні.
Свидетельство о публикации №108040903901
Карис Фалэтти 19.06.2008 10:26 Заявить о нарушении