Я кахаю цябе

Ты прабач, калі ласка, мяне,
Што ня здолеў адразу сказаць,
Як я моцна кахаю цябе,
І заўседы буду кахаць.

Кропкі-зоры на небе ўначы,
Таямнічым сьвятлом зіхацяць…
Я чакаю цябе ўсе жыцьце,
І заўседы буду чакаць.

Мне ніколі ўжо не забыць
Тваіх ясных блакітных вачэй,
І сьвятло, што мне дораць яны,
За жыцьце ў соткі раз даражэй...

2001


Рецензии