iз тiла смертного - в життя
Пісні земні - кайданів дзвін
Шляхом журби у потойбічність -
Абстрактний кут прозорих стін..
Закрити вуха і не чути,
вуста зашити назавжди
мовчання нитками, і бути
десь поміж неба і землі
Кричати голосно, до болю,
щоб розірвалася душа!
І вирватись із стін на волю,
із тіла смертного - в життя.
Свидетельство о публикации №108040802122
Олег Эйнар 08.04.2008 19:14 Заявить о нарушении
Забегай, всегда тебе рада :)
Марина Скимен 08.04.2008 20:09 Заявить о нарушении