Збираюсь...

(Дух i душа)

Збираюсь я в дорогу,
Готовлю черевики.
I думаю, що скоро
Зустрiну Мерi Поппiнс.

Вона менi красива,
Як сонце в лiтню пору;
I будем ми щасливi,-
Кохатись разом зможем.

Я досi не лелека,
Лiтати ще не можу,
Ось i пишу здалека,-
Що прилечу невдовзi.

А вiтри десь лiтають,
На сторону поперлись,
На них давно чекаю,-
Боюсь, як би не вмерти.


Рецензии