Ростом невеличка

А я ростом невеличка
I в косi у мене стрiчка,
Мене мама годувала
I на добре наставляла.

Час проходив дуже швидко,
Пiдросла я майже миттю,
Мамi рiднiй помогаю
I до всього я встигаю.

Ось прасую мить сорочку,
Прошиваю сбоку строчку.
Причесатись не забула,
Вже i черевички взула.

Вибiгаю я хутенько,
Там хлопчина вже давненько
Надворi мене чекає,
I до школи провожає.

А дiвчата менi заздрять
I не рiдко зуби скалять,-
Подивися, подивися,
В неї хлопець вже влюбився!

А я зовсiм не журуся,
Смiло в свiт собi дивлюся,
Весело пiсни спiваю
I добра я всiм бажаю.


Рецензии