Рiдну душу серцями сприймаемо...

" Немов у пісні, в хаті мами
       Сиджу в задумі, за столом "...
       Василь Кравчук.

Рідну душу серцями сприймаємо,
Дні летять наші наче свята,
Поруч з нею турботи зникають,
Вона мила, чудова, свята.

Колискову онукам співає,
Береже спокій в хаті одна,
Та образи усім пробачає,
Посміхається наче весна.

Неньку любу свою пам'ятаємо
До останнього подиху ми,
Та на старість усі відчуваєм
Поруч з нею себе ми дітьми...

Зручно дітям  в матусиній хаті,
І немає вже в ній тісноти...
Тому хочеться знов завітати,
Та промовити : "Ненько, прости"...

Автор Геннадій Сівак.
26 липня 2007 року.


Рецензии
Спасибо, уважаемый Геннадий за творчество на украинском языке!
Музы в лад!

Валерий Буслов   16.08.2019 06:00     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий!!!

Геннадий Сивак   16.08.2019 15:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.