True love...
True love's...only one...
True love's a great smile
When I...wanna cry...
True love's...lonely life...
True love...with no wife...
True love...till I'll die...
And I...hope that's fine...
True love...that is Why...
We hear...questions,"Why?"
True...love...till suicide...
Much as...that's not right...
True love...I'm alive!!!
True love...I can fly!!!
True love...makes me...now...
I am asking,"Who am I???"
Свидетельство о публикации №108040502210
Юрий Тоцкий 15.04.2008 01:11 Заявить о нарушении