***

Твої вуста,мов теплий подих
Такий тендітний і лиш твій.
Я відчуваю лиш твій подих
І в серці купа ніжних мрій.

Твої лиш очі,мов те небо
Такі чудові,мов блакить
І знати хто ти я так хочу,
І тіло знову так тремтить.

Ти їх закриєш і вже все:
Життя закрите в сто замків.
І я боюся,що ти знов
Захочеш,щоби я тремтів.

Твої я руки поцілую
І ніжно тіло обійму.
На цьому світі я турбую
Лиш ту єдину пригорну.

І знову відчуваю аромат
Все той,що був колись назад.
І знов захочу обійнять,
І не захочу відпускать.

Я відчуваю теплий подих
І знаю,що є поряд ти.
І бачу лиш єдину.милу,
Яка у мріях назавжди!


Рецензии