У вихр щастя любов

В твої я очі подивлюсь
І ніжно губи поцілую,
І я з тобою закручусь
У вихрі щастя і любові.
Тобі скажу,що я щаслива
Мою ти душу полонив,
І знову як ніколи я зраділа,
Що ти є поруч-закрутив
У вихрі щастя і любові.
Моє ти серце повернув
І захотілося кричати
На цілий світ-лиш про любов казати.
Що ми у вихрі знову лиш з тобою,
Лиш тільки ми з тобою назавжди.
Я хочу погляд твій ловити
І знати,що ти тілки мій один.
Щоб тільки вмів ти говорити,
Що я твоя і ми одні.
Я подивлюся в твої очі
І ніжно посміхнусь тобі.
Лиш ти один такий хороший
І лиш тобі я посмішку дарую!


Рецензии
Мені сподобалась) Додай ще віршів), виправ помилку))) "І знати,що ти тіл(ь)ки мій один."

Скородзиевский   27.04.2008 14:55     Заявить о нарушении