Потрiбен ти...

Я більше в небо не дивлюся,
Здається зрадило мене.
І знову я в житті боюся,
Що душу й серце біль уб'є.

Вже сріблом очі налилися,
Бо не побачив ти в мені
Душі потребу розлягтися
і мрії показать тобі.

Прошу, поглянь на мене знову,
Відчула я - потрібен ти,
Щоб буть мені лише собою,
А не ховатись у тіні.


Рецензии