Ноктюрн

Айне кляйне нахт музик?
Айне кляйне нахт музик!
Айне кляйне?
Айне кляйне!
Айне кляйне нахт музик...

Айне кляйне нахт музик...
Айне кляйне нахт музик!
Нахт музик, нахт музик, нахт музик...
Кля-а-й-не нахт музик!


Рецензии