Тому хто знайде

Тому хто знайде, краще не займай,
Проходь заплющив очі, що є сили.
Моя душа, то таємничий край,
Яка живе окремо так, від тіла.

Вона благати буде, - "Підійми!,
Зігрій скоріш, бо похололи руки!", –
І обіцяти буде ласощі весни,
Вірші, пісні та скрипок звуки.

Тому хто знайде, бережи себе!
Не вір очам, скоріш звертай з дороги
Бо ця душа опутає тебе,
Скрутивши шию, руки й ноги.

Тому хто знайти, боже борони,
Її пригріти, чи пустить до себе,
Така брехлива, чорт її дери,
Тому хто знайде, я прошу, не треба.


Рецензии
Ленк! здорово написала :) "чорт ёё дери!" :))
Целую,

Татьяна   07.04.2008 00:07     Заявить о нарушении
Спасибо, Танюша!
Ругайся не ругайся, а считаться с душой приходится...

Ставская Елена   10.04.2008 17:31   Заявить о нарушении