Депрессия

.Це не сумнів, а явний вирок - мої скроні руйнує біль.
Я одна і самотні стіни обіймають мене звідусіль.
Я чужа у своєму ліжку, і стороння у своїх снах.
Я не здатна відчуть щось більше, аніж просто набридливий страх.
Хто я є і для чого я?
Намагаюсь себе відчути.
Я, напевно, для чогось живу, і для чогось це має бути?..


Рецензии