Серый мир

Сіра постіль – сірий птах,
сірий смуток у очах.
сіра хмара в далині –
сірий дощ в моєму сні.
Сіра кішка на паркані –
сірий кіт в хмільному стані.
Сіра я, і сірий ти –
сірий сміх із висоти.
Сірий день і сіра ніч…
Я самотня, в цьому річ.
Сірий смуток, сірий страх.
Сірий світ в чужих руках.


Рецензии