забудь

Забудь слова, вони тебе не варті,
Забудь думки – є лише почуття.
Ці образи мрійливі і дзеркальні
Руйнують знов твоє життя.

І серце, що кохає надприроднє,
І очі ті, що зваблюють богів –
Забудь про це вже зараз, вже сьогодні,
Лети, лети в колиску тисячі вітрів.

Забудь про біль і жах, і ті страждання,
І світ, позбавлений безмежності років.
Забудь про рай, забудь і про кохання.
Прости і тих, хто досі не простив.

І на хресті забудь про зрадника-Іуду,
Згадай все на Божому суді.
Забудь мене, і більше я не буду
Приходити до тебе уві сні.


Рецензии