***

постіндустріальний месія із неоновим німбом
спустився із дахів хмарочосів на землю люду простого
побачив дороги пішоходів не звабити хлібом
і рибинами і ходінням по воді їм потрібно нового
пророка старого заповіту
із зовнішністю бреда пітта
чи джонні деппа хоча різниці немає між ними
ті самі хлопчики із розфарбованими обличчями
месія спустився в приміські долини
із гір хмарочосів що здавалися звичними
при погляді знизу-вверх
месія заплакав…


Рецензии