постмодерн

розірвана навпіл матерія
всередині сок-альтруїзм
ось так починалась містерія
під назвою постмодернізм

ось так забувалась реальність
зникали на мить мідл-класи
модерна поствіртуальність
з квітками із снів і пластмаси

я бачу я свідок процесу
тут вєнічка знову в запої
тут курський вокзал тут принцеса
з русявою диво-косою

кричить надриваючись в небо
це схоже на каяття
чи так має бути чи треба
нестерпна ця легкість буття

з реторти я споглядаю
під шквал недоречних овацій
міста поступово стихають
від гуркоту мастурбацій

у клітці із скла і бетону
вагітна самотня повія
усупереч букві закону
народжує знову месію

розірвана навпіл матерія
під назвою постмодернізм
ось так закінчилась істерія
забутий соцреалізм


Рецензии