Спасибо

Мій ангел, чим я заслужила
Прихильність і шану твою…
Чиїсь я надії розбила,
Комусь не сказала «люблю».

Мій демон, за що ти зі мною
Як тінь, як повітря, як дим?
Живу я не хлібом-водою,
Живу і благаю лиш ним.

Мій профіль крізь марево сна
Тримтить від напруги зізнання.
У погляді сниться весна.
В думках – мрійне сяйво бажання.

В словах тільки він, на папері
Краплі від сліз і вина…
Пробити запаяні двері,
Молитись, що все ж не сама.

Мій бог, за прощення спасибі.
За нього, за нас, за любов.
Літати як яструбу, мовчати як рибі,
Всміхатись старанно як крутиться кров.


Рецензии