Жахлива правда

Звичайно, неможливо передбачить
Наскільки кепсько справи підуть, а вони
Туди ж і підуть, треба це зазначить,
Щоб не було ілюзій та брехні.
Треба дивитись правді прямо в вічі
Навіть якщо у неї їх нема
Разом із носом, шкірою та іншим,
А у руці за спиною коса...
Невже у цьому разі маємо надію
На “випадкові зміни в кращий бік?”
Тому, як бачу правду, завжди я радію
Коли вже далеко від неї втік!


Рецензии