разное на укр. языке...

-подивись,доторкнись і ти відчуєшь мене начебто наскрізь.

-віра і надія в краще вже не та,бо напевно в тебе я не одна.

-чекати на тебе,вірити в твої слова,та надію зберегти,що я ще й досі твоя.

-розлука це ні що,зі мною все це вже раніше було,але все ж таки з тобою я вірила в любов.

-ти був правий,я не перша,ти не останній,і після зустрічей настають прощання.

-можливо даремно,та якось нечемно,до тебе я прийшла,як завжди перша,та просто інакше не змогла.

-ти кращий,ти єдиний такий,навіщо інші,не треба іншого.

-мене не цікавлять інші,ти в мене один,і в нас кожен день різний.

-кожний щось інше і нове знаходить,саме те що йому підходить.

-я знаю що буде те чого не забуду ніколи в житті,і це будешь ти.

-я хочу зрозуміти лише одне,чому люблю тебе,навіщо побачила,коли б могла не знати зовсім.

-я не хочу залишати тебе одного,щоб тобі було страшно без тепла мого,я не хочу міняти життя свого,на інше на краще,в якому не буде твого.

-ти знову підешь туди де не живешь,а просто існуєшь та іншу любишь.

-ти не такий як всі,ти різноманітний,і життя одноманітне,нам не розмаїття.

-чомусь і десь,комусь знайдется щось,можливо не те що треба,але всеодно хоть щось.

-краще крім тебе ніхто не зможе,а гірше мені вже не допоможе.

-я зараз дивлюся на тебе,я тебе бачу,ти знаєшь я вже не плачу.

-закрий вікно,давно вже темно,лише воно знає таємницю,яку ми не розкрили та не зрозуміли,і та тінь також зникне,як і ми колись у вікнах.

-це неможливо,це нереально,я дуже хочу,але це все лише марні сподівання.

-просто так вийшло,просто так склалось,може й кохала,а можливо здавалось.

-ми не вдвох,нас розділяють дороги та розлучають міста,але всеодно я твоя.

-я бажаю побачити себе в твоїх очах,хочу доторкнутися і відчути тебе на тілі своєму.

-не зникай,я тебе прошу,ти мені за все дороще.

-я так хотіла бути лише з тобою,я так хотіла знати що нас тільки двоє.

-для мене ти диво,і неможливо викинути тебе із голови,залишити одного,і покинути назавжди.

-але я всеодно знайду тебе і буду тільки твоя.

-і та свічка ще й досі горить,вона памьятає ту мить.

-просто так,хвилинне мовчання,знайомство на час,а потім прощання,марні сподівання,пусті слова,безглузді і шалені бажання.

-чи то була любов,чи просто грала кров,на простирадлі знов,загасивши полумья вогонь(погасивши бажання вогонь).

-кожної ночі я буду на тебе чекати,буду знову знати,що ти прийдешь до мене,до моєї хати,зі мною в одному ліжку спати.

-нам не потрібні слова,коли разом ти і я,та залишаючи тінь,наче смужку подій,ти йдешь в якусь далечінь,мене з собою не беручи.


-


Рецензии