Каханне на бел. языке

Вершы, вершы,
Потым словы,
Потым радасць и любоў.
Закаханасць з кожным часам
Да мяне прыходзиць зноў.
Хто раз кахаў - ужо навекі
Запомніць саладосць быцця.
Кахаў паэт, кахалі грэкі,
Кахалі птушкі, зверы, я…
Каханню ўзросты ва ўсе поры
Пакорлівыя. Трэба знаць:
Каханне - гэта наша ўпартасць.
Каханню нельга загадаць.
Дзеля кахання на ўсё здольны,
Але і цяжка на душы.
Калі сустрэнуць перашкоды -
Iдзем да их, каб узварущыць.
Мы гэтак проста не здадзімся,
Сустрэнем іх і прымем бой.
Да толькі час…вось гэту страту
Нам не вярнуць, нажаль, з табой.


Рецензии
cooooool!!!!

Масаракш   11.11.2011 15:38     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.