Життя без д1еслова...

       "Я вам чужа,
       Я вам чужа,
       Як шкіра кобри
       Для вужа"...
Зоряна Гладка.


Життя без дієслова,
Забіг на ковзанах...
Це доля змієлова,
В якій відсутній страх...

Ми схожі і не схожі,
У шкурі не в своїй...
Єдині лиш основи,
Гуде бджолиний рій...

Віп'ється в серце жало,
Підкине міцно струм,
Нас це не залякало,
Не відвело від дум...

Жаль, не змінити шкіру,
Можливості малі...
Ми губимо довіру,
Та відданість Землі...

Автор Геннадій Сівак.
26 липня 2005 року.


Рецензии
Ух, как!!!
И эпиграф...

Ицхак Скородинский   28.08.2012 11:50     Заявить о нарушении
Іцхак!
Дякую вам, щиро!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   28.08.2012 13:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.