На жаль тебе дуже важко та складно любити

на жаль тебе дуже важко...
та складно любити...
але все ж таки...
я не можу без тебе жити...
як прикро...
що ти такий самий...
як усі хлопці на землі...
ти з ними...
однаковий та схожий...
бажаннями...
думками...
мріями...
та почуттями...
навіть...
діями і словами...
а мені хотілося...
чогось нового...
цікавого...
не схожого...
ні на кого і ні на що...
дуже прикро...
що я не знайшла...
та не зустріла...
саме такого...
мабуть такі вже не існують...
або ж ще не народилися...
мабуть даремно...
я все ж таки сумую...
і на тебе чекаю...
та у снах тебе завши шукаю...
і бажаю...
ніжно та солодко цілую...
та міцно обіймаю...
з тобою зараз я прощаюсь...
але тебе не покидаю...
одного в темряві...
наодинці з самим собою...
не залишаю...
бо я ще й досі...
тебе кохаю...


Рецензии