Ми кохалися

ми кохалися щоночі,
так гаряче,
палко та шалено,
аж до самої нестями,
доки вистачало сил та бажання,
мабуть на щастя,
у нас і того
і іншого
було достатньо,
навіть занадто,
на це вплинуло,
чи досить молодий вік,
чи справжнє,
велике,
щире почуття-кохання,
хто зна,
головне те,
що нам було добре
та приємно разом,
як в цілому всьому,
так і займатися
саме цим.


Рецензии