былое каханне
Калi сэрца да сэрца не цягнецца,
Адпускаю цябе ты iмчы,
А мой боль з цягам часу зацягнецца.
Мне зiмой пра цябе напяе
Вецер у комiне нiзкiм завывам,
А вясна успамiн закране
Закаханых у парках наплывам.
Лета – песнямi салауя,
Восень – крыкам адлету апошнiм.
И не зведаю шчасця больш я,
Бо яго ужо зведау з нас кожны.
Ты мяне ужо не будзеш вiтаць
I усмихацца не будзеш як колiсь,
Толькi клятву мне дай шанаваць
Нашу чыстую мары аповесць.
Свидетельство о публикации №108032102268
Виктор Воронов 23.03.2008 14:05 Заявить о нарушении