***

***
Хіба ж не млієте ви від щастя,
Коли Господа згадуєте серед тиші?
Хіба ж не проймає вас тремтіння,
Коли молитва до Нього злітає з вуст ваших?
Жіба ж не боєтеся кари Божої
За гріхи ваші?
Ні, не боємося, не боємося.
То, мабудь, ви сміливі такі?
Ні, дурні.


Рецензии