Мене згвалтувала твоя любов

мене згвалтувала твоя любов...
і по тілу стікає кров...
вона змиє увесь цей сором та бруд...
і мене зігріє може коли небудь...
той дотик наче опік рук...
напамять лиш поцілунок губ...
ти знаєш де напруга більше 220 вольт...
там по тілу завжди буде йти вічний ток...


Рецензии