Я тебе не хочу

супер-милий хлопець...
одяг від версачі...
спати на галерці...
та кінчати вранці...
з мене цього досить...
мені і так достатньо...
спати біля тебе...
та кохатись у ванні...
пелюстки на постіль...
а ноги у тапці...
знову будем разом...
ми та на канапці...


Рецензии