Федерико Гарсия Лорка Momento
enterradme con mi guitarra
bajo de arena.
Cuando yo me muera
entre los naranjas
y la hierbabuena
Cuando yo me muera
enterradme si quereis
en una vuelta.
!Cuando yo me muera!
Коли помру
поховайте мене з гітарою
у річкових пісках.
Коли помру...
Під апельсиновою хмарою
У квітках.
Коли помру
у тиші розвійте мій
попіл на вітру.
Гей! Спокійніше!
Коли помру!
Свидетельство о публикации №108031402486