Справжня любов

У молодого чоловіка
його кохана запитала:
- Скажи, якщо б я впала в ріку
       й від холоду тонути стала,
       щоб ти зробив?
- Зібрав всі сили
       й побіг шукати допомоги
       в село, рицину там косили.
       Летів би, не шкодуя ноги.
- Але ж до нього так далеко !
       Не буде часу на шукання !!
- Ні час, ні холод, а ні спека
       не зупинять моє кохання !!!


Рецензии