З Святом... Маленька!!!

Чому сумують дивні очі...
Чому бринить душі струна...
Нехай збуваються дівочі
Таємні мрії... Ти... Весна!

Не грустите дивные... Очи...
И не рвись... молодая Душа...
Воплотятся мечты все девичьи...
Ведь весною ты просто... Весна...!


Рецензии