Батько

Діти, мої діти!
Що ж то наробив я?
Де вас народив я,у якій країні?!
Нікуди подіти
сумніви й безлів*я -
Нічого не маю, окрім серця нині.

Що вам дам крім неба?
Батьківську невдачу?!
Впертість, коли треба;
посмішку хлоп*ячу,
оченят блакиття, та волосся - жито.
Вам усе віддав би,
щоб змогли ви жити.


Рецензии