When I look at moon

When I look at moon,
I feel loneliness,
This afternoon
Is carrying unsucces,

I dream about fine,
Freedoms, friendship, love...
But somewhere in my mind
I can’t get enough.

I think that’s in my mind
I see, that's love you,
But you not in my side,
I don’t know what to do.


Рецензии