Вразив
до пропозицій безперечних,
увесь - одне приємне враження,
завжди готов до дій доречних.
І рух, і погляд переконують,
а кожне слово - майже гроші!
Ах, як він послуги виконує,
офіціант, що каже: "Прошу!"
Свидетельство о публикации №108031002999