Кохання нема

На дві половини розбилося серце
І більше не хоче любити...
Мовчки блукаю і думаю, де це
Кохання, що змушує жити?!

Було... Загуло... Полетіло... Полинуло...
Зникло... Сховалось... Пішло...
В серці палало й від жару загинуло,
Просто згоріло воно...

Серденько миле, гаряче, розпалене!
Вилікуй душу мою!
Ти ж бо коханням, коханням розжарене!!!
Я ХОЧУ сказати “Люблю...”

І скаженію, й дурію від розпачу,
Що не виходять слова.
Є лиш бажання, емоції! Досхочу!
Тільки кохання нема...


Рецензии