Це цi

Ці перші та щирі слова.
Ці важливі, тендітні думки.
Ця солона і тепла вода.
Ці зорі яскраві, п’янкі.

Ці погляди в темряву ночі.
Ці спогади радощів мрій.
Це мереживо нашої долі.
Це капкани минулих подій.

Ці закохані очі дівочі.
Ці обійми і гомін пташиний.
Ці веселі, подовжені ночі.
Це стосунки – де двоє щасливі!


Рецензии