Офел я

"Офеліє,о німфо, де ти?"
Авжеж не тут,давно уже пішла.
Залишила розкидані монети
І щось нове для себе віднайшла.

Прокинься,люба,він уже чекає!..
А люба спить і не зверта думок
На того,хто її іще кохає,
Хто із коханням досі не замовк.

Але вже пізно,двері зачинЕні,
На них повісили важкий замОк.
"Офеліє,іди худчіш до мене!.."
Один лиш подих й Гамлет твій замовк.


Рецензии