Мо роздво ння особистост

Безкрилий ангел на даху по верхівки
Споглядає моє яскраве життя,
Насичене подіями і сподіваннями.

Я відчуваю тебе
Навіть без дотику,
Відчуваю твоє серцебиття
Тепло твоїх рук
І ніжність дихання,
Кожний звук
І дзвінкість сміху.

Давно хотілося тебе зустріти,
Глянути в очі,
В обличчя просте,
І сказати тобі напевне правду
Простими словами,
Приблизно таке:

Ти мої крила, коли я літаю,
Ти мої сльози, коли я люблю,
Ти мій героїн
І ти мої глюки,
Тобі довіряю я долю мою.

Ніхто із сторонніх тебе не побачить,
Собою прикриєш ти крила мої
Без тебе не можу літати інакше,
Мені віддаєш и крила свої.

Коли ти сумуєш – пишу я куплети,
Ти мої вени, я - твої леза,
Безглузді думки, червоні знамена.
Я твій трамвай на останній зупинці,
Ти мій Wissenschaft, я - твій Ausbildung,
Німецька, французька, англійська і всі
Хто бачить мене, той бачить лише половину,
Одну половину – мене, а друга – це ти…


Рецензии