Я спазнiлася на сустрэчу... на белорусском
I цябе ужэ не вярну,
Каляровым нэонам вечар
Ападае мне на спiну,
А на сэрцы такая роспач,
Хоць кладзiся,ды памiрай,
Цягне мокрым асфальтам плошча
З адзiноцтва в нямы адчай...
Свидетельство о публикации №108022702588
Спасибки,приходи:)))
Виктория Ливень 14.03.2008 00:02 Заявить о нарушении