Осень

Осінь….дарма зовуть
плаксивою й холодною тебе
Ні, ти тепла, багряниста, запашна
Ти саме та пора, коли приходить час
Збирати урожай посаджений завчасно
Я хризонтеми оберемок тулю до грудей
Вдихаю запах їх і нестримно хочу
Відчути все , що можеш дати осінь Ти
Оспівана поетами пора кохання


Рецензии